Cultura 22/04/2022

Arriba a Palma el festival de música electrònica Brunch-In the Park

Es farà al parc de la Riera els dies 30 d'abril i 1 de maig sota el lema 'Alegria i compromís'

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament ha presentat aquest divendres el festival a Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres la primera edició a Mallorca del festival Brunch-In the Park. Cort ha anunciat que es farà al parc de la Riera els dies 30 d'abril i 1 de maig sota el lema 'Alegria i compromís'.

El festival començarà a les 12 h, quan s'obrin les portes del Petit Brunch (zona per als infants). Des de les 17 h fins a les 23.30 h s'obriran els accessos a l'escenari principal, on punxaran Nicole Moudaber, Edu Imbernon, Kiko Navarro i Javitoh.

El Consistori ha assenyalat que amb aquest esdeveniment arribaran a Ciutat alguns dels millors artistes de l'escena de la música electrònica, tant internacionals com locals i de la resta de l'Estat. El director de Brunch-In the Park, Felipe Menéndez, ha destacat la importància que un festival d'aquestes característiques es faci a Palma. Per part seva, el tinent de batle de Cultura, Antoni Noguera, ha remarcat que "Brunch-In the Park és un festival que suposa una nova proposta d'oci oberta a tots els ciutadans de Palma".

L'Ajuntament també ha apuntat que s'oferiran activitats lúdiques amb un rerefons pedagògic. "El públic familiar també podrà accedir a la zona de food trucks", ha recalcat Cort.

stats