Cultura 08/03/2023

Oscars 2023: on pots veure totes les pel·lícules nominades

Descobreix on pots gaudir de films com 'Tot a la vegada a tot arreu' i 'Res de nou a l'oest'

Noèlia Marquina
3 min
Michelle Yeoh a 'Tot a la vegada a tot arreu'.

BarcelonaArriba una de les dates més assenyalades per al cinema en l'àmbit mundial, la 95a edició dels premis Oscar, al Dolby Theatre de Los Angeles. L'esdeveniment acull les estrenes més destacades del 2022, tot i que algunes no s'han pogut gaudir fins al 2023, com ara Almas en pena de Inisherin i Tár. Si, com l'Acadèmia, també voleu decidir quines són les vostres cintes preferides, us indiquem on podeu veure les nominades a millor pel·lícula d'aquest any.

Tot a la vegada a tot arreu

Tot a la vegada a tot arreu és la pel·lícula d’acció i ciència-ficció que més nominacions ha guanyat en les diferents categories fins ara als Oscars. Es pot veure per subscripció a Movistar+ i es pot llogar a Amazon Video, Rakuten TV, Google Play, Apple TV i Filmin.

Res de nou a l’oest

La plataforma Netflix, últimament en el punt de mira pels canvis a les seves subscripcions, disposa d’aquest drama bèl·lic de manera exclusiva des del 28 d’octubre.

Almas en pena de Inisherin

El 3 de febrer es va estrenar als cinemes aquest film del director Martin McDonagh, encara no disponible a cap plataforma de streaming. Després d’aconseguir tres Globus d’Or, es presenta com una de les preferides amb nou nominacions als Oscars.

Avatar: El sentit de l’aigua

L’allau d’espectadors que han anat al cinema per gaudir de la segona entrega de James Cameron ha posicionat Avatar: El sentit de l’aigua com una de les pel·lícules més taquilleres de tots els temps. Tot i això, encara no es pot gaudir en cap plataforma.

Elvis

La pel·lícula que retrata la vida del rei del rock es posiciona com un dels grans biopics del 2022. L’ascens d’Elvis Presley, personificat per Austin Butler, es pot veure a HBOMax i llogar a Apple TV, Rakuten TV, Amazon Video, Chili i Microsoft Store.

Los Fabelman

El director de cinema Steven Spielberg presenta una pel·lícula on s’exposa part de la seva vida, especialment la seva infància en un poble d’Arizona. El 10 de febrer es va estrenar exclusivament en cinemes.

Tár

Cate Blanchett protagonitza la història de la directora d’orquestra Lydia Tár, un personatge fictici que representa una dona en el punt àlgid de la seva carrera professional fins que té lloc un incident. Actualment es pot veure només al cinema.

Top Gun: Maverick

36 anys més tard torna un dels aviadors més experimentats de l’armada nord-americana, Pete Mitchell (més conegut com a Maverick), protagonitzat per Tom Cruise. Es pot veure a Amazon Video i també es pot llogar en les següents plataformes: Rakuten TV, Google Play, Microsoft Store, Amazon Video, Chili, Apple TV, Filmin i Movistar+.

El triángulo de la tristeza

Aquesta comèdia dramàtica d’origen suec es va estrenar als cinemes el 17 de febrer. Després d’emportar-se als European Film Awards els quatre premis als quals estava nominada, competirà a les categories de millor pel·lícula, millor guió original i millor direcció. Accentua la distància entre les classes altes i la resta d’humans, acostumats a treballar al seu servei, d’una manera sarcàstica i plena d’humor negre. Ara cap plataforma l’ofereix al seu catàleg.

Ellas hablan

La directora Sarah Polley porta a la pantalla la història de vuit dones que trenquen el seu silenci per denunciar els abusos patits durant anys pels homes de la seva comunitat religiosa. La pel·lícula es troba als cinemes des del 17 de febrer.

stats