Cultura 22/09/2017

Oltra denuncia "la censura prèvia" del PP de tot allò que no pertany "als seus paràmetres ideològics"

Dirigents populars de Torrevella i el Pinós han exigit la suspensió de concerts per "catalanistes"

Ara
1 min
Mónica Oltra espera poder bastir una oferta única de partits d'esquerres per poder formar govern després del 26 de juny.

ValènciaIgual que va fer ahir el president del Consell, Ximo Puig, la vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, ha condemnat avui les peticions de suspensió dels concerts dels cantants Pep Gimeno, ‘Botifarra’, i Cesk Freixas realitzades per dirigents del Partit Popular de les localitats de Torrevella (Baix Segura) i el Pinós (Vinalopó Mitja) perquè els consideren "catalanistes".

La portaveu del Consell ha assegurat que aquestes crítiques s'assemblen a "la censura prèvia de règims que, afortunadament, van quedar enrere". Oltra també ha lamentat que el Partit Popular vulgui que es visqui "d'acord amb els seus paràmetres polítics, ideològics i morals. Això, afortunadament, s'ha acabat".

La portaveu del govern valencià ha remarcat que els concerts no són obligatoris. "Si a tu a no t'agrada com canta una persona, no cal que hi vagis, però, per què has d'impossibilitar que el teu veí, a qui sí que li agrada, el pugui veure?", ha lamentat la portaveu del Consell.

stats