Cultura 22/12/2021

Les obres de l'edifici Moneo de la Fundació Miró acabaran a principi del 2022

La rehabilitació s'ha retardat per les pluges que han marcat el mes de novembre

ARA Balears
1 min
Les obres de la Fundació Miró.

PalmaL'Ajuntament de Palma preveu que les obres de rehabilitació de l'edifici Moneo de la Fundació Miró s'acabin durant el primer trimestre de 2022. Així ho ha comunicat Cort després d'una visita del batle de Palma, José Hila, i el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, a l'espai. El director de la fundació, Francisco Copado, i els tècnics que s'encarreguen de la direcció de l'obra els han acompanyat.

Hila ha celebrat aquesta actuació de millora de l'edifici, i considera "important "posar al dia espais públics tan rellevants com la Fundació Miró". "Durant el mandat passat aconseguírem la rehabilitació del Taller Sert, l'espai de creació de l'artista a Palma. Ara, hem afrontat l'edifici Moneo", ha resumit el batle. Noguera, per part seva, ha remarcat que la pròxima fita és "deixar encaminada la restauració de Son Boter", i ha recordat que la rehabilitació de patrimoni històric de Palma "és un dels objectius principals de la nostra ciutat".

La zona en la qual se centren les tasques són principalment la coberta d'aigua que dona la benvinguda al visitant, un espai d'uns 800 metres quadrats. Fins ara, s'han fet les tasques prèvies de muntatge de bastides perimetrals i muntacàrregues. Les obres s'han retardat per les pluges que han marcat el mes de novembre.

La direcció de la rehabilitació va a càrrec dels tècnics d'Infraestructures, Toni Sbert, Eva Borràs i Miquel Moll. L'obra s'ha licitat per un import total de 430.269 euros. D'aquests, 177.000 arriben en forma de subvenció del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics i la resta l'assumeix l'Ajuntament de Palma.

stats