Cultura 19/09/2020

La Nit de l'Art tanca l'edició més atípica

Les visites comentades, de la mà d'experts, un dels grans èxits de la trobada

Ara Balears
2 min
Una de les visites comentades de la XXIV edició de la Nit de l'Art de Palma

PalmaL'edició més atípica de la Nit de l'Art de Palma conclou amb una gran resposta del públic i nous formats que han fet reviure l'essència de la trobada més important de l’art contemporani. Menys galeries, de dia i no de nit, exposicions a espais oberts..., la XXIV edició de la Nit de l'Art de Palma, marcada per la pandèmia i les restriccions, tanca amb una mitjana de 60 visites per dia a cada galeria i aconsegueix evitar les aglomeracions.

L'entitat organitzadora de la trobada, l'Associació Art Palma Contemporani, ha destacat el gran esforç de les galeries i els artistes per adaptar l'edició a les mesures de seguretat i les restriccions i ha celebrat la gran participació ciutadana, davant la situació actual de la pandèmia a les Illes Balears. A més, els artistes i responsables de les galeries han remarcat que aquest nou format "ens permet connectar amb el públic d'una manera més directa i personal".

Per part seva, el regidor de Cultura de Palma, Antoni Noguera, ha celebrat que la XXIV edició de la Nit de l'Art de Palma s'hagi pogut celebrar "tot i la situació actual" i ha remarcat que, "pel que fa a les visites i la resposta de la gent, ha estat tot un èxit".

El nou format de visites comentades, de la mà d'experts, ha estat un dels grans èxits de la trobada. Els grups reduïts permetien convertir les visites en petits col·loquis sobre art contemporani on els experts i els espectadors podien compartir opinions i punts de vista. Aquest nou format ha oferit un punt de vista més proper i personal a l'edició. Segons ha explicat l'organització, més de 240 persones han apostat per aquest format per gaudir de les obres exposades a la Nit de l'Art a Palma.

stats