Cultura 05/05/2021

Neix l'Alaró Jazz Festival

En aquesta primera edició de la iniciativa s'han programat dos concerts, que se celebran el 21 i 22 de maig

Clàudia Darder
1 min
Cartell del nou festival de jazz d'Alaró.

PalmaEl municipi d'Alaró tindrà el seu festival de jazz. Aquest mes de maig, els dies 21 i 22 se celebrarà la primera edició d'aquesta iniciativa, organitzada per l'Ajuntament d'Alaró. El Teatre d'Alaró serà l'espai on es facin els concerts. El divendres, dia 21, pujaran a l'escenari Llorenç Barceló, Pep Garau i Dani Domínguez (Llorenç Barceló Trio); dissabte, dia 22 serà el torn d'Eva Fernàndez, Josep Munar i Enric Fuster (Eva Fernàndez Trio), un conjunt musical que va passar fa poc més d'un per Manacor. Ambdós concerts seran a les 19.30 hores.

La idea d'organitzar un festival de jazz al municipi la va posar damunt la taula el músic Enric Fuster, estudiant de bateria al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Gràcies a la complicitat, els recursos i l'interès del consistori, la iniciativa és ara una realitat. "En aquests moments tan incerts per la música en directe, és un gust poder anunciar que neix aquest festival. Una idea que pretén apropar la música al poble i que també ens permet convidar amics músics de la Península i companys de Mallorca. Que ens trobem és un regal", apunta el músic d'Alaró, que agraeix el suport de l'ajuntament.

Les entrades pels concerts es poden comprar a la papereria Nou Roella del municipi, o enviant un correu a alarojazzfestival@gmail.com.

stats