Cultura 19/01/2022

Neix DansAL, una mostra de dansa contemporània de companyies locals de Menorca

Impulsada pel teatre Principal de Maó, els dos espectacles seleccionats es podran veure els dies 12 i 13 de febrer

1 min
Imatge de l'espectacle 'Maaardinterranis'.

PalmaDansAL és la nova mostra, de petit format, de dansa contemporània de Menorca. Impulsada des del teatre Principal de Maó, aquesta primera edició serà els dies 12 i 13 de febrer.

Es podran veure dos espectacles de creació recent: Maaardinterranis, de la companyia Tot Dansa, i Cossos i caretes, de Desencaixades. Amb aquesta iniciativa, el Principal vol "donar major visibilitat i projecció a aquesta disciplina artística i, més concretament, a les propostes locals", segons ha comunicat la institució.

La primera és una proposta "vitalista i plena de positivitat que ens convida a fer un viatge per la identitat mediterrània", apunten des del Principal. Maaartideterranis va néixer gràcies a la dedicació de les escoles de dansa de l’illa i la implicació de l'alumnat que en forma part. Cossos i caretes, de Desencaixades, ofereix una mescla de dansa, teatre i improvisació; la funció respon a les primeres sensacions que va suposar topar-se amb l'anomenada nova normalitat.

L'objectiu d'aquesta mostra és que es converteixi en un espai que creixi i s'arribi a convertir en un escenari on palpar la bona salut de la dansa contemporània a l’illa.

Les entrades ja estan disponibles a la web del teatre i a taquilla a un preu únic per funció de 12 euros i amb l’opció de poder comprar un abonament per a ambdós espectacles a un preu reduït de 20 euros. 

'Cossos i caretes'.
stats