Cultura 16/09/2021

El Museu de Menorca va rebre 7.467 visitants els mesos de juliol i agost

També s'ha incrementat la facturació a la botiga de l'equipament

Iván Martín
1 min
Imatge del Museu de Menorca, a Maó.

MAÓUn total de 7.467 persones han visitat el Museu de Menorca els mesos de juliol i agost, és a dir, 259 persones menys que el mateix període del 2019, segons ha confirmat a l'ARA Balears la directora de l'equipament cultural, Carolina Desel. En concret, el museu va rebre 3.658 visitants el juliol, mentre que l'agost varen accedir al recinte 3.809 usuaris.

Desel ha valorat positivament les xifres i recorda que la recuperació del museu és un fet si comparam les dades amb els mateixos mesos del 2019: "Són nombres similars als d'abans de la pandèmia i ens encanta. A més, també hem augmentat les vendes a la botiga del museu respecte de fa dos estius".

D'altra banda, Desel ha explicat que de les persones que han visitat les instal·lacions destaquen especialment el mercat espanyol i francès: "L'augment de francesos ha provocat que hàgim de valorar la inclusió d'aquest idioma a les visites guiades de la pròxima temporada", tot i que ha afegit: "Alguna hem pogut dur a terme aquest estiu". Dels francesos, la directora del Museu de Menorca ho té clar: "Són un tipus de visitants molt sensibles i molt interessats en l'art, la gastronomia i la història".

stats