Música
Cultura 28/12/2022

Miquel Serra, Júlia Colom i Cala Vento, primeres confirmacions del Mobofest 2023

La direcció del festival avança tres actuacions del panorama illenc i estatal que seran a Porreres els dies 28 i 29 de juliol

1 min
El cantant i compositor manacorí Miquel Serra és una de les actuacions confirmades per actuar a Porreres, el 28 i 29 de juliol.

PalmaEls mallorquins Miquel Serra i Júlia Colom i els empordanesos Cala Vento són els noms de les tres primeres actuacions confirmades per al Mobofest 2023. La direcció del festival, que fa uns dies anuncià que l'esdeveniment es trasllada de Lloret de Vistalegre a Porreres, destaca que aquests grups suposen una "bona dosi de qualitat de l’escena estatal i l’illenca". A mesura que avancin les setmanes, la direcció anunciarà més noms dels grups que actuaran els dies 28 i 29 de juliol.

El Mobofest avança les primeres actuacions

"Hem triat aquests artistes perquè pensam que són els més representatius de l'escena musical illenca. D'una banda, Júlia Colom, que és una de les veus més potents de l'escena actual, està a punt de treure el seu primer disc, que és molt esperat. D'altra part, Miquel Serra retorna al Mobofest, després d'haver-hi actuat en l'edició del 2018, amb gran èxit de públic. A més, també hem confirmat ara els catalans Cala Vento, que han tret el seu 4t disc, i són molt actius arreu de l'escena de festivals d'arreu de l'Estat", comenta Toni Jaume, membre de la direcció del festival.

Entrades a la venda

Tot i que el gruix de les actuacions seran el darrer cap de setmana del mes de juliol, durant la setmana també s'han previst actes al santuari de Monti-sion.

stats