Cultura 03/01/2022

Mishima s'apunta a la Mobofest

A més, se sumen al cartell del festival de Lloret de Vistalegre Mar Grimalt, Papa Topo i Cercle

ARA Balears
1 min
David Carabén durant el concert de Mishima al Parc del Fòrum.

El festival Mobofest ha anunciat aquest dilluns quatre noves confirmacions, entre elles el primer cap de cartell estatal: Mishima. Els altres noms són d'artistes illencs: Papa Topo, Mar Grimalt i Cercle.

Amb vuit discs d'estudi, Mishima és una banda que ha conformat el so d’una generació amb cançons atemporals i per a tots els públics. Tot torna a començar, Qui n’ha begut, L’última ressaca o Qui més estima, només són alguns exemples de temes que han arribat a l'orella de gairebé tothom. Després de cinc anys sense publicar, els barcelonins trauran un disc que presentaran al festival que es farà a Lloret de Vistalegre els dies 29 i 30 de juliol.

La música eclèctica, transgressora i ballable de Papa Topo també serà al Mobofest. Els palmesans, amb Adrià Arbona al capdavant, fa poc que han publicat el seu darrer tema, Por España, una col·laboració amb la també mallorquina Samantha Hudson.

La guanyadora del certamen Sons de la Mediterrània, Mar Grimalt, ha entrat fort en l'escena musical gràcies a la victòria d'aquest concurs. La cantautora està preparant el primer disc. En els concerts, domina l'escenari amb la seva exquisida i potent veu, una guitarra acústica i diferents instruments de percussió. Finalment, Cercle, o Francesc Torrens, és la quarta confirmació d’aquest tercer lot. El cantautor de Binissalem practica un indie folk amb certs "detalls metafísics", especifiquen des del Mobofest. Ja té tres EP publicats, i aviat arribarà el disc.

stats