Cultura 25/07/2021

'Mironins', una sèrie d'animació inspirada en l'obra de Joan Miró

En aquest audiovisual, tres gotes de pintura s'escapen dels quadres de l'artista

ARA Balears
1 min
Els tres personatges protagonistes de la sèrie d'animació 'Mironins'.

PalmaEls directors Mikel Mas i Celia Rico s'han deixat endur per l'obra de l'artista Joan Miró. El resultat és una sèrie d'animació, Mironins , que s'estrenarà en el marc de l'11a edició d'Atlàntida Mallorca Film Fest . La projecció serà, com no podia ser d'altra manera, a la Fundació Miró Mallorca. La sèrie segueix les aventures de tres gotes de pintura que, quan es fa de nit, surten dels seus quadres i es passegen per un museu, descobrint l'immens univers de l'art i la imaginació.

Es tracta d'un audiovisual didàctic, animat i amb l'objectiu de fer que els infants es familiaritzin amb l'obra de l'artista. A més de la projecció de Mironins, la Fundació Miró Mallorca impartirà dos tallers de stop motion ; seran el 27 de juliol entre les 10 i les 13 h. Els tallers es realitzaran cada un amb 12 infants d’entre 4 i 7 anys.

Dins cada taller, els participants coneixeran de primera mà la sèrie, que s’endinsa en l’univers de Joan Miró a partir de tres personatges infantils que representen tres gotes de pintura que han escapat d’un dels seus quadres. Les gotes de color viuen fascinants aventures i coneixen alguns dels personatges mironians més emblemàtics, com Ubú i L’Ui.

stats