Cultura 01/09/2021

Els menors de 30 anys tindran entrades amb un 60 per cent de descompte per a funcions del Principal de Palma

Aquest és el nou Abonament Jove, que funciona a partir de la compra de tiquets per a cinc espectacles

ARA Balears
2 min
Platea del Teatre Principal de Palma.

PalmaEl teatre Principal de Palma continua treballant amb l’objectiu de fer arribar la programació de l'espai a tothom i d'omplir el teatre sempre. Per això, ha preparat un seguit d’abonaments que inclouen descomptes de fins al 60% sobre el preu de les entrades, que suposen tenir accés gratuït a la plataforma de continguts digital Principal a la Carta.

L'Abonament Jove, exclusiu per als menors de 30 anys, ofereix un descompte del 60% del preu de les entrades si es compren cinc o més espectacles. Es tracta d'un abonament que només es pot adquirir a taquilla (oberta de dimecres a dissabte d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores).

Més enllà d'aquest nou abonament, el Principal continua oferint els habituals: el General i el de Parella. El General suposa un descompte del 25% sobre el preu de les entrades si es compren cinc o més espectacles. Es pot adquirir a la taquilla del l'espai o al web. Els beneficiaris de l’Abonament General també disposen de manera gratuïta del portal digital Principal a la Carta. L’Abonament de Parella suposa un descompte del 25% per a la compra de dues entrades a dos o més espectacles de la programació i està disponible tant al web com a taquilla i suposa l’accés gratuït a Principal a la Carta. Els descomptes de les diferents modalitats d’abonaments només són aplicables a preus d'entrada superiors a 12 euros.

Principal a la Carta és una nova plataforma de continguts digitals on es podran veure les produccions i coproduccions pròpies després de ser estrenades, a més d'altres continguts escènics en format digital. La subscripció serà gratuïta per a tots els espectadors que hagin adquirit un abonament. Per a aquells que no ho hagin fet, el cost de la subscripció anual serà de 30 euros i el d'un visionat únic, de 5.

stats