Cultura 03/05/2021

Menorca tornarà a vibrar amb la música aquest estiu

El Menorca Music Festival i el Cranc Illa de Menorca Festival han anunciat els seus concerts

1 min
El músic Miki Núñez

PalmaEl Menorca Music Festival del 2021 ha anunciat el seu cartell aquest migdia, deixant clar que aposta pel "talent nacional i l'indie-pop". Els concerts se celebraran entre el 6 i el 8 d'agost al Recinte Firal del Mercadal, una antiga caserna d'artilleria de la població menorquina.

Així, divendres dia 6 d'agost pujaran a l'escenari del Menorca Music Festival Nil Moliner, Arnau Griso i Suu. El dissabte, dia 7, serà el torn de Dorian, Bebe i Gigi Mcfarlane. El darrer dia, diumenge, acomiadaran els tres dies de concerts Ramon Mirabet, Miki Nuñez i Sofia Ellar.

El recinte tindrà amb dos espais: el de l'escenari i el gastronòmic, on hi haurà food trucks que oferiran tapes de productes menorquins. També hi haurà un mercat amb productes de proximitat. És per aquestes propostes que el festival es declara com una "experiència musical, gastronòmica i artesanal". L'organització garanteix "la màxima seguretat sanitària a tots els assistents".

Cranc festival

Un altre festival de l'illa de Menorca que també ha anunciat part del seu cartell per aquest estiu és el Cranc Festival. Se celebrarà el mes de setembre, els dies 2, 3 i 4 a Maó, al Claustre del Carme.

Derby Motoretas Burrito Kachimba, Joe Crepúsculo, Novedades Carminha, Ortiga i Bronquio són els primers artistes confirmats d'aquesta edició del Cranc.

De moment, s'ha activat la prevenda d’entrades exclusivament per als socis del festival. A partir de dia 10 de maig tothom podrà comprar el seu abonament o entrada de dia.

 

stats