Cultura 23/07/2021

El Menorca Music Festival es cancel·la

1 min
Suu és una de les artistes que actuarà a Les Nits d'Acústica

PalmaEnguany havia de ser la primera edició del Menorca Music Festival però, a causa de la situació sociosanitària de l'illa, l'organització ha comunicat aquest divendres dematí la cancel·lació dels concerts. El festival s'havia de fer els dies 6, 7 i 8 d'agost a la localitat del Mercadal. "L'evolució de les dades de contagis a l'illa els darrers dies i les restriccions sanitàries deixen el festival a les portes de la seva primera edició per segon any consecutiu", apunten des de l'organització. Un dels fundadors del festival, Maurici Alfaras, assegura que "l'ajronament del festival és un acte de responsabilitat davant la situació sanitària actual. La nostra prioritat és la seguretat de la gent".

En un comunicat, el Menorca Music Festival explica que, de la mà de les autoritats balears i els experts sanitaris, s'han explorat "totes les fórmules possibles per fer els concerts". Malgrat tot, les darreres restriccions per part del Govern no permeten que es pugui celebrar el festival amb les condicions desitjades pels organitzadors.

L'import de les entrades es retornarà a través del mateix mètode de pagament que es va utilitzar per fer la compra a partir de dilluns dia 26 de juliol.

 

stats