Cultura 28/09/2022

El Menorca Doc Fest 2022 projectarà 21 curts i 5 llargmetratges

Una de les novetats és 'Diaporama', la presentació de projectes fotogràfics comentats pels autors i autores

Iván Martín
1 min
Cristian Coll durant l'acte de presentació.

MAÓEl Menorca Doc Fest 2022, el festival de cinema i fotografia documental, projectarà un total de 21 curts i 5 llargmetratges. Així ho ha anunciat aquest dimecres l'organització, a la roda de premsa al Mercadal, on s'ha donat a conèixer tota la programació relativa a l'activitat, que es farà del 12 d'octubre a l'11 de novembre.

Una de les novetats d'aquesta edició és Diaporama, la presentació de projectes fotogràfics d'àmbit internacional comentats pels autors i autores. El Doc Fest comptarà amb els artistes Cristóbal Ascencio, Pau de la Calle, Ire Lenes, Anna Lofi, David Arribas i Tomeu Coll (dissabte 15 d'octubre a la sala multifuncional del Mercadal). Dos dels llargs que es projectaran són Magaluf Ghost Town, del director Miguel Ángel Blanca, i Margalida, de Constança Amengual i Francesca Mas.

Magaluf Ghost Town es projectarà al Teatre del Born de Ciutadella amb un col·loqui postfunció amb el mateix a la gala inaugural del festival, diumenge 16 d'octubre a les 20 hores. Per altra banda, Margalida es projectarà a la sala multifuncional del Mercadal amb la presentació i col·loqui amb la codirectora Francesca Mas i la protagonista, Margalida, dijous 27 d'octubre a les 20 hores.

D'altra banda, l'artista que enguany posa imatge al cartell és el mallorquí Tomeu Coll amb la fotografia Badlands, que es podrà visitar del 13 al 30 d'octubre a l'Espai Sant Josep de Ciutadella.

stats