Cultura 01/06/2022

Maria del Mar Bonet i Joan Dausà, els plats forts de les Nits a la Fresca d'Andratx

El programa d'aquest estiu inclou un total de 17 concerts

ARA Balears
2 min
Concert de Maria del Mar Bonet.

PalmaAndratx continua amb una aposta musical variada per a l'estiu. El festival Nits a la Fresca té un programa de fins a 17 concerts a diferents entorns del nucli d'Andratx. La regidora de Cultura, Ruth Mateu, explica que, si bé hi ha grups del País Valencià, Catalunya i Menorca, "és important donar sortida als grups de l'illa". Per això, "dels 17 concerts, un total de 12 són de grups mallorquins". Igualment, les propostes de fora "enriqueixen les Nits a la Fresca".

Dia 30 de juny començarà el festival amb amb un concert que és "un dels plats forts" segons l'Ajuntament: la presentació de la nova gira Ho tenim tot de Joan Dausà . Serà a les 22.00 h a la terrassa de Barba Rossa del castell de Son Mas.

Un altre dels "punts àlgids" de les Nits a la Fresca d'aquest 2022 serà la presentació a Mallorca (ja s'ha presentat al País Valencià, Barcelona i Menorca), del concert Saba de Terrer de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba , un homenatge al pare Ginard en què recuperen peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional. Serà dia 29 de juliol a la terrassa de Barba Rossa de Son Mas, Ajuntament d'Andratx.

En aquest mateix lloc es farà la clausura del festival, dia 4 de setembre. Guillem Albà & Marabunta oferiran un xou en què els gags absurds, el cabaret i les cançons pròpies donen pas a un espectacle de clown enèrgic per treure un bon somriure a tothom.

L'Ensemble Tramuntana tocarà dia 7 de juliol al claustre de Son Mas; Xanguito presentarà el seu nou disc, Eufòria, el 10 de juliol a la terrassa Barba Rossa. Hi haurà un concert d'havaneres de les dues corals municipals el 14 de juliol al far petit del Port d'Andratx; dia 21 del mateix mes, al claustre de Son Mas i després el músic valencià Andreu Valor presentarà en format trio Un nou món. A la recta final de juliol, sonarà Suasi i els electrodomèstics dia 24 juliol la platja de Camp de Mar, i el músic menorquí Guiem Soldevila interpretarà les cançons del seu nou disc, Metaphora, el 31 juliol a Son Mas.

No faltaran concerts el mes d'agost. Chicken Sisters, Marala Trio, Voicello, O-erra ... N'hi haurà per a tots els gustos durant tot l'estiu. Totes les actuacions són a les 22 h i es poden adquirir les entrades a ticketib.com. El programa complet el tindreu a la web de l'Ajuntament, www.Andratx.cat, i a les xarxes socials, Facebook i Instagram, de Cultura Andratx.

stats