Cultura 01/06/2022

Maria del Mar Bonet i Joan Dausà, els plats forts de les Nits a la Fresca d'Andratx

El programa d'aquest estiu inclou un total de 17 concerts

ARA Balears
2 min
Concert de Maria del Mar Bonet.

PalmaAndratx continua amb una aposta musical variada per a l'estiu. El festival Nits a la Fresca té un programa de fins a 17 concerts a diferents entorns del nucli d'Andratx. La regidora de Cultura, Ruth Mateu, explica que, si bé hi ha grups del País Valencià, Catalunya i Menorca, "és important donar sortida als grups de l'illa". Per això, "dels 17 concerts, un total de 12 són de grups mallorquins". Igualment, les propostes de fora "enriqueixen les Nits a la Fresca".

Dia 30 de juny començarà el festival amb amb un concert que és "un dels plats forts" segons l'Ajuntament: la presentació de la nova gira Ho tenim tot de Joan Dausà. Serà a les 22.00 h a la terrassa de Barba Rossa del castell de Son Mas.

Un altre dels "punts àlgids" de les Nits a la Fresca d'aquest 2022 serà la presentació a Mallorca (ja s'ha presentat al País Valencià, Barcelona i Menorca), del concert Saba de Terrer de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, un homenatge al pare Ginard en què recuperen peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional. Serà dia 29 de juliol a la terrassa de Barba Rossa de Son Mas, Ajuntament d'Andratx.

En aquest mateix lloc es farà la clausura del festival, dia 4 de setembre. Guillem Albà & Marabunta oferiran un xou en què els gags absurds, el cabaret i les cançons pròpies donen pas a un espectacle de clown enèrgic per treure un bon somriure a tothom.

L'Ensemble Tramuntana tocarà dia 7 de juliol al claustre de Son Mas; Xanguito presentarà el seu nou disc, Eufòria, el 10 de juliol a la terrassa Barba Rossa. Hi haurà un concert d'havaneres de les dues corals municipals el 14 de juliol al far petit del Port d'Andratx; dia 21 del mateix mes, al claustre de Son Mas i després el músic valencià Andreu Valor presentarà en format trio Un nou món. A la recta final de juliol, sonarà Suasi i els electrodomèstics dia 24 juliol la platja de Camp de Mar, i el músic menorquí Guiem Soldevila interpretarà les cançons del seu nou disc, Metaphora, el 31 juliol a Son Mas.

No faltaran concerts el mes d'agost. Chicken Sisters, Marala Trio, Voicello, O-erra... N'hi haurà per a tots els gustos durant tot l'estiu. Totes les actuacions són a les 22 h i es poden adquirir les entrades a ticketib.com. El programa complet el tindreu a la web de l'Ajuntament, www.Andratx.cat, i a les xarxes socials, Facebook i Instagram, de Cultura Andratx.

stats