Cultura 14/05/2019

María Jiménez, operada d'urgència a Cadis

L'artista ha estat diversos dies a l'UCI

Ara
2 min
María Jiménez, operada d'urgència a Cadis

BarcelonaLa cantant María Jiménez ha estat operada d'urgència, segons han confirmat diversos mitjans. La informació es va conèixer ahir a la tarda a Telecinco, on el col·laborador Kike Calleja va explicar que l'artista, de 69 anys, havia hagut de ser intervinguda quirúrgicament d'urgència la setmana passada i que ara com ara continuava ingressada a l'Hospital San Rafael, a Cadis. "Van ingressar-la la setmana passada d'urgència. La van haver d'operar per un problema a l'aparell digestiu. Ha estat diversos dies a l'UCI", va puntualitzar Calleja.

"Ha pogut estar acompanyada de la seva germana i del seu fill. Ja està a planta, afortunadament, i si tot va bé, com esperen, és possible que dimecres li donin l'alta per poder recuperar-se a casa", va afegir el periodista. "L'esperaven [a la Feria de Abril] i no va poder-hi anar i va ser aquí quan va saltar l'alarma. L'esperava molta gent", va dir el col·laborador de l'espai vespertí de Telecinco respecte a aquesta celebració sevillana, a la qual la cantant és una assídua des de sempre.

Des que es va fer coneguda pels seus potents temes el 1976, Jiménez ha sigut notícia en diverses ocasions i no sempre per assumptes positius: per dos casaments i dos divorcis amb l'actor Pepe Sancho, a qui va acabar acusant de maltractaments; per la pèrdua de la seva filla Rocío el 1985, víctima d'un accident de trànsit, o pel càncer de mama que li van diagnosticar el 2013 i que no va superar del tot fins al 2017, quan li van donar l'alta.

Està previst que la sevillana aparegui aviat al programa de Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya', on abordarà la seva intensa vida. No es pot descartar que al final del programa, que ja està gravat, s'hi inclogui un afegitó amb una nova entrevista amb ella explicant què li ha passat en aquesta ocasió. Passaria el mateix que amb Jorge Javier Vázquez, que la setmana passada apareixia al final del programa amb una roba diferent parlant de l'ictus que havia tingut, cosa que mostrava clarament que el seu episodi havia estat gravat abans de tenir aquest atac.

stats