Cultura 12/05/2022

Marc Parrot presenta el disc 'Els Fets i l'Atzar' al teatre Xesc Forteza de Palma

El concert, que serà aquest divendres, s'emmarca en la programació a Mallorca del Barnasants

ARA Balears
1 min
El músic Marc Parrot.

PalmaEl músic Marc Parrot viatjarà fins a Mallorca per presentar el seu darrer treball discogràfic, Els Fets i l’Atzar (U98 Music, 2022) aquest divendres, 13 de maig, al Teatre Xesc Forteza (20 h) de Palma. El concert forma part de la programació de la quarta edició -illenca- del festival de cançó d’autor Barnasants.

Els Fets i l’Atzar (U98 Music, 2022) és l’onzè disc de Marc Parrot, estrenat a plataformes el passat 3 de maig, i que es presenta aquest dijous a Barcelona (també de la mà del Barnasants). La lírica i la profunditat de les lletres de l'autor combinen amb l’experimentació sonora. Tot plegat fa que sorgeixin cançons senzilles i directes, que tracen un viatge emocional cap als paisatges més íntims, però també universals, de l’artista.

Marc Parrot, com ja ha fet amb altres concerts, presentarà Els Fets i l’Atzar (U98 Music, 2022) amb una cuidada posada en escena a càrrec de la dramaturga Judith Pujol, i es mostraran els diferents tons i matisos de cada cançó a partir d’una experiència que només es podrà viure en directe. El concert al Xesc Forteza serà l’estrena absoluta amb el format complet de l’espectacle, acompanyat d’un equip artístic i tècnic: Dani Ferrer al teclat i veus, Lluís Cartes al baix, la bateria i veus, Leo Pascual al so i Adrià Pinar al disseny d’escenografia i llums. 

stats