Cultura 05/02/2018

Manu Perrone: "Regalam emocions però rebem el doble del que donam"

A la fira Horeca, ha representat la cocteleria 'flair' de les Illes Balears a l’expositor de Distribucions Ca’n Xisco.

Aina Solano
2 min
Manu Perrone

PalmaLa seva passió per la cocteleria 'flair' o acrobàtica es va despertar el 2011 quan va fer un curs d’aquesta disciplina a Milà, on residia en aquells moments. Des de llavors, el jove italià (Gallipoli, 1990) resident a Mallorca, Manu Perrone, es va presentar al primer concurs de cocteleria de la Flair Academy de Milà i el va guanyar. A partir d’aquell moment es va endinsar en el que s’ha convertit en la seva profunda i absoluta passió.

L’any 2015 Perrone es va situar entre els set millors coctelers 'flair' d’Itàlia i el setembre de 2017 va obtenir el títol de subcampió de cocteleria 'flair' al Campionat de Cocteleria de Balears, que es va fer al Casino.

"Molta energia, molt d’esforç i molt de sacrifici... i moltes hores, tant per estudiar i aprendre com per practicar". Aquests són, segons Manu Perrone, els principals requisits per poder dedicar-s’hi i arribar a ser bo en aquesta disciplina.

La vida de Manu Perrone, ara mateix se divideix entre matins d’entrenament a l’acadèmia Drinkmotions de Cocteleria, on es prepara per a properes competicions, i vespres de feina en diversos esdeveniments (càterings, espectacles i altres encàrrecs).

Però el seu treball no acaba quan acaben les seves actuacions: cada vespre, abans d’anar-se’n a dormir, escolta música a casa seva. Fa una recerca constant per trobar les millor músiques per als seus espectacles. Reconeix que dorm entre 5 i 6 hores però confessa que aquest tipus de vida li agrada perquè coneix molta gent, viatja molt i té l’oportunitat de representar marques molt importants del panorama dels licors espirituosos a escala internacional.

A Manu Perrone, la dosi d’adrenalina i totes les emocions que causa i que a la vegada rep del públic és¡¡són les coses que més li agraden de la seva professió: "En aquesta feina regales emocions i reps el doble del que dones. No puc demanar més".

Donen tot el que són en espectacles de 5 minuts. Però la seva passió és incondicional i el grau de

competitivitat no acaba mai: "Ara m’estic preparant per a la final del campionat internacional Roadhouse World Flair".

A la fira Horeca, ha representat la cocteleria 'flair' de les Illes Balears a l’expositor de

Distribucions Ca’n Xisco.

stats