Cultura 11/05/2021

Maluma actuarà a Mallorca per primer pic el mes de juliol

El cantant colombià presentarà el seu cinquè disc, 'Papi Juancho', a la plaça de Toros de Palma

1 min
El cantant colombià Maluma.

PalmaLa gira del cantant Maluma arribarà fins a Palma amb la seva gira mundial Papi Juancho, i serà la primera vegada que el cantant de Medellín ofereixi un concert a Mallorca. La cita serà dia 11 de juliol a la plaça de Toros de Palma. Les persones que vulguin assistir al concert hauran de presentar una prova PCR negativa, que s'hauran d'haver fet 24 hores abans de l'actuació, o bé un test d'antígens en les hores prèvies. Així i tot, es controlarà la temperatura dels assistents a l'entrada del recinte, on hi haurà gel hidroalcohòlic per a tothom.

Papi Juancho és el cinquè disc de l'artista, produït durant el confinament. El projecte ha tengut nombrosos reconeixements, que celebra ara amb aquesta gira mundial que el farà debutar a Mallorca. "Serà un luxe per mi trobar-me amb el meu públic de Mallorca", ha afirmat Maluma. Ha afegit, a més, que troba que l'illa té una "enorme bellesa".

Quatre zones delimitades

L'espai tindrà quatre zones delimitades per colors i s'oferirà als assistents una màscara FFP2 del color de la zona habilitada, que serà obligatori dur tota l'estona. Hi haurà quatre tipus d'entrada, un per cada color. Aquesta és la informació que ha donat l'organització del concert, que també ha concretat que el públic haurà d'estar tot el temps a la seva zona. Cada espai delimitat tindrà barra; no obstant això, consumir begudes i fumar s'haurà de fer dins una zona també delimitada.

Les entrades pel concert ja es poden comprar a la web Maluma Mallorca, a partir de 70 euros. Inclouen la prova d'antígens.

stats