Cultura 16/11/2021

El Mallorca Live farà un cicle de concerts d'hivern amb Belako, Los Zigarros, Rodrigo Cuevas i Hinds

La marca també anuncia que programarà actuacions musicals durant tot l'estiu

1 min
Imatge promocional del grup Hinds.

PalmaNo n'hi havia prou amb el festival internacional que faran durant l'estiu que l'organització del Mallorca Live ha decidit també promoure un cicle de concerts durant l'hivern. Aquesta setmana s'han confirmat els primers artistes que oferiran actuacions a la sala Es Gremi: Belako (18 desembre), Los Zigarros (7 de gener), Rodrigo Cuevas (19 de febrer) i Hinds (9 d'abril). Les entrades, que tenen un preu que parteix dels 22 euros, ja es poden comprar. A més del Mallorca Live Nights, la marca també ha anunciat que programarà actuacions musicals durant tot l'estiu, usant la fórmula que han emprat d'ençà de l'esclat de la pandèmia: Mallorca Live Summer.

Belako presentarà per primera vegada a l'illa Plastic Drama (2020), l'àlbum que els va consagrar "com una de les millors bandes de rock independent del país", consideren des del Mallorca Live.

Després serà el torn de Los Zigarros, que venen des del País Valencià. Oferiran un espectacle de rock amb el seu darrer disc, Apaga la radio (2019). Van ser els teloners dels Rolling Stones durant la seva darrera gira a l'estat espanyol.

El mes de febrer arribarà un bon amic de l'illa, que en el darrer any ha vingut dues vegades: Rodrigo Cuevas. Tornarà a presentar el seu xou Trópico de Covadonga, un espectacle en què barreja diferents estils de música.

El cicle d'hivern del Mallorca Live clourà amb l'actuació de Hinds, que serà a l'abril. Les madrilenyes presentaran en directe les cançons del seu últim disc, The Prettiest Curse (2020).

stats