Cultura 10/09/2020

Majordocs, el primer festival internacional de cinema documental arriba a Mallorca

Un estil cinematogràfic híbrid, innovador, transgressor i aventurer

Ara Balears
1 min
MAJORDOCS, el primer festival internacional de cinema documental arriba a Mallorca

PalmaArriba a Mallorca el primer festival internacional de cinema documental. Majordocs se celebrarà entre el 29 de setembre i el 3 d'octubre amb dues projeccions diàries acompanyades d'un col·loqui amb el director o directora de l'obra.

Els vuit títols d'aquesta edició seran Talking about trees, A media voz, Midnight, Traveler, Meseta, Love Child, Wintopia, Drømmeland i The last Autumn. A més, segons ha detallat l'organització en un comunicat, d'aquesta selecció, quatre pel·lícules tindran la seva premiere espanyola a Majordocs i set seran estrenes a les Balears.

El centre cultural de Sa Nostra i CineCiutat seran les seus d'aquest festival i el preu per assistir a cada projecció serà de 5 euros. El festival ofereix també als espectadors un abonament de 15 euros per quatre documentals.

L'objectiu de Majordocs és oferir a l'espectador un estil cinematogràfic híbrid, innovador, transgressor i aventurer, un producte cultural que aprofundeixi en els secrets més ben guardats de la societat actual.

stats