Cultura 18/01/2021

La pel·lícula 'Los europeos', rodada a Eivissa i coproduïda per IB3, opta a tres premis Goya

La cinta està nominada en les categories de millor guió adaptat, millor actor de repartiment i millor disseny de vestuari

C. D.
1 min
La pel·lícula 'Los europeos', rodada a Eivissa i coproduïda per IB3, opta a tres premis Goya

PalmaLa pel·lícula Los europeos (2020), dirigida per Víctor García León i que té IB3 com a productora associada, està nominada a tres premis Goya, tal com han anunciat avui des de l'Academia del Cine. La cinta, a més, està rodada a Eivissa. Els actors Raúl Arévalo i Juan Diego Botto interpreten els dos personatges protagonistes. Los europeos opta, concretament, a fer-se amb els guardons de millor guió adaptat, millor actor de repartiment i millor disseny de vestuari.

Bernardo Sánchez i Marta Castillo s'han encarregat de fer el guió, basat en la novel·la de Rafael Azcona. Ambientada als anys 50, durant la postguerra espanyola, la història rau en les aventures de dos amics, fadrins i de prop de trenta anys, que viatgen a Eivissa. Hi arriben atrets pel mite sexual de les turistes europees i la il·lusió de la llibertat; volen lligar, desinhibir-se. No obstant això, la realitat que s'hi troben no és la que esperaven.

stats