Cultura 10/01/2019

Lluís Cabot presenta a Palma 'Periple estacionari'

El músic tocarà en directe les cançons del seu primer disc en solitari al cafè Lisboa aquest divendres al vespre

Magda Albis
2 min
Lluís Cabot presenta a Palma 'Periple estacionari'

PalmaEl músic mallorquí resident a Barcelona Lluís Cabot presentarà al Cafè Lisboa el seu primer treball en solitari aquest divendres. Sota el títol 'Periple estacionari' (Bubota, 2018), el també cantant de Da Souza publicà en format EP "tres cançons i mitja, perquè la darrera, més que una cançó, és com un afegit", que defineix com "cançons pop, seguint la línia que hem fet darrerament amb Da Souza i amb el tipus de lletres que sol fer jo".

Cabot s'embarcà en aquesta nova aventura en solitari mentre el darrer disc de Da Souza, 'Futbol d'avantguarda' rebia una acollida immillorable tant per part del públic com de la crítica. "És una cosa que sempre m’havia passat pel cap però no havia trobat ni el moment ni l’interès ni les ganes", diu Cabot sobre la publicació de 'Periple estacionari'. "Vaig trobar que era un bon moment per fer-ho, començar a bifurcar una mica els camins i tenir aquesta alternativa de poder fer coses jo tot sol".

Al concert d'aquest divendres, Cabot farà algunes cançons tot sol amb guitarra i veu i en altres l'acompanyaran sobre l'escenari Àngel Garau a la bateria i Xavi Hernández a les guitarres i teclats, ambdós components de Da Souza i també el manacorí Jorra Santiago al baix. "Un 'dream team' per a l'ocasió", diu el músic. Comenta també que faran les cançons de l'EP, així com temes inèdits que ha fet tant anteriorment a la gravació del disc com darrerament, algunes cançons de Da Souza i algunes versions.

Quant a propers projectes, afirma que l'estiu vinent gravaran un nou disc amb Da Souza perquè surti publicat l'any que ve i, a curt termini, comenta que "probablement en algun moment torni a fer això de gravar unes poques cançons". I assenyala que la seva idea és "fer cançons més diferents de les que feim amb Da Souza, com 'Un somni translúcid' i fer un EP curtet, però més en aquesta línia".

Portada de l'EP 'Periple estacionari'
stats