Còmic
Cultura 09/10/2023

'Llapis, goma i superherois': arriba a Palma una mostra centrada en el còmic de Paco Díaz

L'exposició es podrà visitar des de l'11 d'octubre fins al 18 de novembre a la Misericòrdia

ARA Balears
1 min
Cartell de l'exposició

PalmaL'obra de l'il·lustrador Paco Díaz arriba a Palma en una mostra individual que aprofundeix en el còmic de l'autor. L'exposició es podrà visitar des de l'11 d'octubre fins al 18 de novembre al centre cultural de la Misericòrdia. L'horari és de dilluns a divendres de les 10.30 h a les 13.30 h i de les 17 h a les 20 h, i els dissabtes de les 10.30 h a les 13.30 h.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha explicat que la mostra està centrada en els darrers treballs de l'autor amb tots els personatges de l'univers Marvel. Així mateix, ha destacat que és la primera vegada que es dona a conèixer la feina de Paco Díaz a Mallorca en una exposició individual, la qual s'endinsarà en els seus darrers treballs per al mercat americà i la importància de tot el procés creatiu de l'autor.

Així, els visitants podran gaudir de l'esborrany inicial dels personatges fins a la pàgina acabada, i ser testimonis del procés de creació d'un còmic. A més, s'exposaran prop de 60 pàgines originals dels comic-books de Díaz i es projectarà tot el procés de creació d'una pàgina, així com una entrevista feta expressament per a la mostra. També està previst que es facin visites comentades per l'autor i el comissari de l'exposició, que permetrà al públic aprofundir en aquest procés creatiu.

stats