Cultura 10/02/2018

L'Escolania de Lluc farà una mini gira per Alemanya

Serà del 12 al 19 de febrer, a la zona de Baviera

ara balears
1 min
L'Escolania de Lluc farà una mini gira per Alemanya

PalmaL'Escolania de Lluc realitzarà una petita gira de concerts per terres alemanyes, tornant d’aquesta manera la visita i acollida que feu l’Escolania a la coral alemanya Singkreis Forstern que aquest estiu passat visitaren Mallorca.

Serà del 12 al 19 de febrer i en el temps d’estància per Baviera es realitzaran 4 concerts a les ciutats de Forsten, el dia 12 a les 20h, el dia 17 a les 17h a l’antic camp de concentració de Dachau i el dia 18 a les 11h a la cèntrica esglèsia de Múnich Esperit Sant a la plaça del mercat (Viktualienplace). El mateix dia a les 20h a la ciutat de Forstinning es ferà el concert d’acomiadament.

Una menció especial, és la pregària que l’Escolania realitzarà a l’antic camp de concentració de Dachau, on milers de persones hi foren empresonades i les injustícies i el sofriment foren extrems.

El concert a aquesta esglèsia, situada ben al mig de Múnich, será un gran concert amb les dues corals, el Blauets i la coral Sigkreis Forstern. Obert a tothom i amb cançons diverses. Es combinarà l’essència dels Blauets i la modernitat.

stats