Música
Cultura 22/01/2018

Lenny Kravitz torna a Barcelona el 5 de juliol

El músic nord-americà publicarà un nou disc a la primavera i actuarà al Poble Espanyol

ARA/Agències
1 min
Lenny Kravitz torna a Barcelona el 5 de juliol

BarcelonaEl músic Lenny Kravitz actuarà al Poble Espanyol de Barcelona el 5 de juliol. El concert forma part d'una gira europea que també el portarà a actuar al WiZink Center de Madrid el 4 de juliol, segons ha anunciat Live Nation. El músic nord-americà publicarà el seu onzè disc, 'Raise vibration', aquesta primavera.

Durant la seva carrera musical, de 20 anys, Kravitz ha guanyat quatre premis Grammy i ha publicat un total de deu àlbums en què ha venut més de 38 milions de còpies a tot el món. Va fer el salt a la pantalla gran amb la saga 'Els jocs de la fam', on va interpretar el paper de Cinna, l'estilista de Katniss Everdeen, protagonista de la pel·lícula i que va ser interpretada per Jennifer Lawrence.

La seva primera aparició com a músic es remunta al 1989, però el seu primer gran èxit, 'It ain't over 'til it's over', data del 1991. A partir d'aquell moment la fama de Kravitz va augmentar gràcies a discos com 'Are you gonna go my way' (1993), 'Circus' (1995) i '5' (1998), entre d'altres.

Les entrades pel seu concert es posaran a la venda el 26 de gener a través de les webs de Livenation.es, Red Ticketmaster i El Corte Inglés. La prevenda de les entrades a Live Nation serà els dies 24 i 25 de gener.

stats