Cultura 08/03/2012

L'Editorial Barcino presenta la col·lecció 'Tast de Clàssics' a Palma

Els tres primers volums d'aquesta col·lecció ofereixen versions contemporànies de clàssics medievals. El poeta Carles Duarte ha versionat la 'Poesia' de Jordi de Sant Jordi, el poeta i novel·lista Josep Piera s'ha fet càrrec d'una tria de la poesia d'Ausiàs March, i l'escriptora Alba Dedeu d''El somni' de Bernat Metge

Ara
1 min
Ausiàs March

BarcelonaLa llibreria Quart Creixent de Palma acollirà demà a les set de la tarda la presentació dels tres primers volums de la col·lecció 'Tast de Clàssics' de l'Editorial Barcino, amb què el segell editorial de la Fundació Lluís Carulla acosta textos cabdals de la literatura catalana medieval al públic actual demanant a destacats escriptors que facin una versió moderna del text per acompanyar l'original. El poeta Carles Duarte ha versionat la 'Poesia' de Jordi de Sant Jordi, el poeta i novel·lista Josep Piera s'ha fet càrrec d'una tria de la poesia d'Ausiàs March, i l'escriptora Alba Dedeu d''El somni' de Bernat Metge.

L'acte de presentació comptarà amb la participació de diverses personalitats de la cultura balear: els escriptors Biel Mesquida i Sebastià Alzamora, l'actor Rafel Ramis, el pintor Damià Jaume, la filòloga Esperança Mateu i la professora Antònia Font.

Als tres volums editats s'afegirà pròximament 'Jesús i les dones' d'Isabel de Villena, en versió de Marta Pesarrodona.

stats