Novetat editorial

La Magrana reedita tres novel·les importants del seu catàleg

El segell publica 'La noia de la perla', de Tracy Chevalier, i 'Tot un caràcter', d'Imma Monsó, a la col·lecció Les Ales Esteses. 'Obaga', d'Albert Villaró, passa a formar part de la col·lecció de novel·la negra

Detall de la coberta de 'La noia de la perla'
Ara
07/02/2013
1 min

BarcelonaLa Magrana recupera tres títols emblemàtics del seu catàleg. 'La noia de la perla', de Tracy Chevalier, és una novel·la lluminosa sobre la visió artística i el despertar sensual, vist a través dels ulls d'una noia que va ser la inspiració d'un dels millors quadres de Vermeer. 'Tot un caràcter', d'Imma Monsó, va ser publicada per primera vegada l'any 2001 i va suposar la consagració de l'escriptora –que va guanyar el premi Ramon Llull 2012 amb 'La dona veloç'–. A la novel·la, Monsó explica la història d'una mare i una filla a partir de la contraposició de les seves personalitats: la filla és casolana, tranquil·la i sempre està a la defensiva; la mare, impetuosa, hiperactiva i segura de si mateixa.

'Obaga', d'Albert Villaró, ara reeditada a la col·lecció La Negra amb un pròleg de l'autor escrit per a l'ocasió, és una novel·la emblemàtica de la seva trajectòria: fresca, àgil i plena d'humor, mostra la banda més fosca del Pirineu i es llegeix d'una tirada.

stats