Teatre
Cultura 22/12/2022

L'obra sobre la torrentada del 2018 'Zona inundable' s'estrena a Mallorca al Principal de Palma

La peça teatral també es representarà als escenaris de Sant Llorenç i Artà

ARA Balears
1 min
La directora de l'obra, Marta Gil, presenta per videoconferència 'Zona Inundable'.

PalmaEl teatre Principal de Palma acollirà el pròxim 28 de desembre l'estrena a Mallorca de Zona inundable, una obra sobre la torrentada que va patir la comarca de Llevant de l'illa el 2018.

Aquesta producció conjunta del Principal de Palma i el Teatre Nacional de Catalunya, ideada per Marta Barceló, està dirigida per Marta Gil Polo i comptarà amb un repartiment català i mallorquí. Els espectadors trobaran, entre altres intèrprets, Isabelle Bres, Marc García Coté, Marc Joy, Pepa López, Vanessa Segura i Àlvar Triay, segons ha informat el Consell de Mallorca i ha difós Europa Press.

L'obra es basa en els esdeveniments de l'octubre del 2018, quan una forta pluja va afectar el Llevant mallorquí i en especial el municipi de Sant Llorenç.

Després de la representació a Palma, els aficionats al teatre tindran l'oportunitat de gaudir de dues funcions més a l'illa: una l'auditori Sa Màniga de Cala Millor, a la mateixa localitat de Sant Llorenç el 30 de desembre, i una altra al Teatre d'Artà el 8 de gener.

stats