Cultura 15/12/2022

L’IEC i la Institució Francesc de Borja Moll uneixen forces per difondre el Diccionari català-valencià-balear

La col·laboració de les institucions s'allargarà, com a mínim, durant els pròxims set anys

ARA Balears
1 min
Moment en què els representants de l'Institut d'Estudis Catalans i la Institució Francesc de Borja Moll signaven en conveni

PalmaL’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Institució Francesc de Borja Moll han anunciat un acord de col·laboració per garantir i potenciar la difusió del Diccionari català-valencià-balear. Segons han detallat, a través d'una nota de premsa, el conveni acordat entre les dues institucions preveu una col·laboració durant, com a mínim, els pròxims set anys i s'engloba dins els projectes i actes que s'estan duent a terme amb motiu del 60è aniversari de la culminació del diccionari.

Així, la Institució Francesc de Borja Moll continuarà mantenint la titularitat de ple domini del Diccionari català-valencià-balear i l’IEC continuarà oferint el servei de consultes del Diccionari a través de la pàgina https://dcvb.iec.cat/. A més, les dues institucions compartiran la darrera versió informatitzada del DCVB i deixen la porta oberta a futures col·laboracions i nous projectes per potenciar-ne la difusió.

A més, amb aquest conveni es comprometen a adaptar el diccionari a les tecnologies disponibles en cada moment i intensificar la seva dedicació a promoure el coneixement.

stats