Gremi de Llibreters de Mallorca
Cultura 23/05/2024

L’escriptora Lucia Pietrelli serà la pregonera de la Fira del Llibre de Palma

La inauguració de la 42a edició se farà el 31 de maig al passeig del Born i es podrà gaudir de l'actuació de Joan Miquel Oliver

ARA BALEARS
1 min
Lucia Pietrelli.

PalmaL'escriptora Lucia Pietrelli serà la pregonera de la Fira del Llibre de Palma. La inauguració es durà a terme el divendres 31 de maig a partir de les 18.30 h al passeig del Born i inclourà la lectura del pregó inaugural, enguany a càrrec de l'escriptora Lucia Pietrelli. L'acte estarà conduït per Margalida Mateu i gaudirà de l'actuació en directe de Joan Miquel Oliver, segons han informat des del Gremi de Llibreters de Mallorca.

Pietrelli (Itàlia, 1984) és autora de Deimos, un dels llibres més venuts a la darrera edició de Sant Jordi a Palma. L'autora ha recollit, entre altres guardons, el premi Lletra d'Or per l'anterior novel·la, Lítica. Inicià la trajectòria com a poeta amb reculls com Fúria, Violacions, Ortigues i La terra i altres llocs. També és autora de la peça teatral Irene i la terra adormida, estrenada al teatre Principal de Palma. Actualment, treballa com a llibretera de la llibreria Drac Màgic de Palma.

Abans de l'acte inaugural, el cercavila de The Swingerbrass encetarà la festa al passeig del Born a partir de les 17 h. La Fira del Llibre de Palma estarà oberta entre les 10 h i les 14 h i entre les 16.30 h i les 20.30 h des del divendres 31 de maig fins al diumenge 9 de juny.

stats