Cultura 27/07/2021

L'Atlàntida Film Fest arranca amb l'estrena a Mallorca d''El ventre del mar', d'Agustí Villaronga

El festival de cinema més important de l'illa ha començat amb l'acte inaugural que ha tingut lloc al Centre Cultural la Misericòrdia, a Palma

ARA Balears
2 min
L'acte inaugural de l'Atlàntida Mallorca Film Fest s'ha duit a terme al Centre Cultural La Misericòrdia.

PalmaLa gala inaugural de l'Atlàntida Film Fest ha donat el sus al festival de cine més important de Mallorca. L'acte ha tingut lloc aquest dilluns vespre al Centre Cultural la Misericòrdia, a Palma. El film El ventre del mar, d'Agustí Villaronga, que s'ha projectat per primera vegada a l'illa, i el concert de Maria Rodés n'han protagonitzat aquesta primera jornada.

El festival, que estarà marcat per l'estrena de més de 55 films i la presència de figures com C. Tangana, Laurent Garnier i Íñigo Errejón, ha arrancat aquest dilluns i acabarà el pròxim 1 d'agost. Judi Dench i Stephen Frears seran les dues estrelles del cinema que passaran per l'Atlàntida Mallorca Film Fest. Vindran a recollir el premi Masters of Cinema; ella s'endurà el d'enguany, mentre que a Frears se li lliurarà el de l'any passat. A més, dia 31 de juliol, Frears i Dench impartiran una 'master class' a la sala Rívoli.

Agustí Villaronga ha estat un dels protagonistes de l'acte inaugural.

Una de les grans estrenes serà la d'Annette, que arribarà a Palma també dia 31 de juliol, després d'haver inaugurat el Festival de Canes. Una fita del festival també és l'estrena de Doctor Portuondo, de Carlo Padial, la primera sèrie original produïda per Filmin. També serà l'estrena absoluta de Laurent Garnier: Off the Record, de Gavin Rivoire, un documental sobre la figura del reconegudíssim DJ i productor musical francès Laurent Garnier que és, també, una immersió en l'auge de la música techno-house.

A més del concert inaugural de Maria Rodés, Rodrigo Cuevas, Betacam, C. Tangana, Mafalda, Dani, Cabiria, Chico Blanco, Morad, Rigoberta Bandini i Daniel Sabater són els artistes que posaran música al festival. Figures Íñigo Errejón, Ana Pastor, Emilio Doménech i Pablo Simón també passaran pel festival per oferir-hi xerrades i conferències.

stats