Cultura 18/03/2022

'Kelly', millor espectacle als Premis de les Arts Escèniques i Musicals

També s'ha reconegut Ann Perelló com a millor intèrpret femenina i Joan Toni Sunyer, en la categoria masculina

ARA Balears
1 min
Imatge de l'obra de teatre 'Kelly'.

PalmaL'Associació de Teatres i Auditoris Públics (ATAPIB) ha anunciat els guanyadors dels Premis de les Arts Escèniques i Musicals que entrega des del 2007. L'obra de teatre Kelly, produïda pel teatre Principal de Palma, escrita per Rafel Gallego i dirigida per Sergi Belbel, s'endú el premi a millor espectacle. Gallego ha estat reconegut també com a dramaturg per la peça Fake.

Els teatres i auditoris públics celebren la feina de Joan Toni Sunyer a Un obús al cor i Ann Perelló a Nua, guanyadors del premi a millor intèrpret en les categories masculina i femenina, respectivament.

Pau Bachero s'endú el premi a millor direcció pel muntatge Les petites coses. El premi especial 2021 al treball de circ i llenguatge d'objectes és per a Guillem Vizcaíno, per l'espectacle Poi.

Els premis es lliuraran el proper 1 de maig a sa Congregació de sa Pobla, a les 19 hores.

L'ATAPIB, constituïda el mes de setembre del 2005, està integrada actualment pels espais escènics d'Alcúdia, Artà, Calvià, Capdepera, Lloseta i Sant Llorenç, a l'espera de noves incorporacions com ara Maó, sa Pobla o el teatre Principal. Entre els seus objectius hi ha el foment de les activitats escèniques i musicals, la formació de públic, l'establiment de mecanismes de comunicació i col·laboració amb el sector artístic i la col·laboració amb les diferents entitats públiques i privades en el desenvolupament de la intervenció i gestió en l'àmbit de les arts escèniques i musicals.

stats