Cultura 25/01/2022

José González s'estrena a l'illa en el marc del Mallorca Live Nights

El concert serà a la sala Es Gremi de Palma dia 16 d'abril

ARA Balears
1 min
José González / L'AUDITORI

PalmaEl cantant i compositor José González no ha fet mai un concert a les Illes Balears, però això acabarà aviat: la seva primera actuació serà a Palma, dia 16 d'abril, en el marc del cicle Mallorca Live Nights. Un concert que es farà Es Gremi de Palma. El músic suec d'arrels argentines hi presentarà el seu quart àlbum, Local Valley (2021).

Aquest compendi de cançons arriba després de sis anys sense publicar. El músic es va començar a fer popular l'any 2000, quan tocava amb la banda Junip. A partir de llavors, i gràcies al seu recorregut en solitari, González es va convertir en un artista d'abast internacional. El compositor, amb anys de trajectòria, ha demostrat que té un segell propi, caracteritzat per les melodies i atmosferes indie-folk.

Les entrades per a aquest concert ja estan disponibles per un preu de 22 euros. A més, tothom que tingui l'abonament per al Mallorca Live Festival 2022 la podran adquirir amb un 10% de descompte, aplicable a tots els concerts d'aquest cicle, que inclou artistes com Triángulo de Amor Bizarro (4 de març), Yung Beef (25 de març) i Hinds (9 d'abril).

stats