Cultura 16/03/2015

Escolta a l'ARA dos temes del nou disc de Joan Rovira, 'Peix sense espina'

El músic, compositor de l'himne de l'ANC per a la 'V', llança el primer àlbum i inicia una gira

Ara
1 min
Joan Rovira

Barcelona'Peix sense espina' (Satélite K, 2015), el primer àlbum de Joan Rovira, sortirà a la venda el 14 d'abril, però ja es poden escoltar dos temes a l'ARA.CAT en un avançament exclusiu: 'Senyors passatgers' i 'Per ser feliç'.

El disc és una declaració d’intencions: un recull de cançons escrites entre viatge i viatge pel músic de les Terres de l’Ebre que, després de tocar als carrers de Londres, París o Dubai, presenta aquest nou treball a Catalunya. La gira tindrà parades a Tortosa (28 de març), Tarragona (8 de maig), Girona (15 de maig), Barcelona (4 de juny). El tour arriba després d’una llarga trajectòria com a músic de carrer i del seu pas per festivals com el Cruïlla Barcelona, Músiques Sensibles, Emergent, Musica't, Bcn Shopping Fest, etc.

Joan Rovira ha estudiat saxo a l'ESMUC i és el compositor de 'Germans de Llengua', el tema enregistrat amb la Cobla Sant Jordi de Barcelona i que l'Assemblea Nacional Catalana ha fet servir com a banda sonora d’un dels vídeos oficials de la V de l’11 de setembre de 2014.

stats