MÚSICA
Cultura 09/08/2011

Un incendi crema el magatzem de discos i pel·lícules de Sony a Londres

L'edifici contenia material de les discogràfiques de Sony i d'altres de relacionades amb la música independent, com el centre de distribució PIAS

Redacció
1 min
Incendi a la seu de la discogràfica Sony, a Londres (matinada de dimarts, 9 d'agost)

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } El centre de distribució de Sony a Enfield, al nord de Londres, es va incendiar entre dilluns a la nit i dimarts a la matinada com a conseqüència dels aldarulls que han tingut lloc a la capital britànica. L'edifici contenia discos i pel·lícules en DVD i Blu-ray de les diferents companyies distribuidores que operen sota el paraigua de la multinacional japonesa.

Entre els discos cremats, segons Gigwise, també hi ha els de la distribuïdora de música independent PIAS, una de les més importants del país. El mateix portal assegura també que, dins del sector, es tem per les implicacions que l'incident pugui tenir en la indústria musical independent del Regne Unit.

Fonts oficials de la companyia han confirmat a Reuters que l'incendi afectarà la distribució d'aquests productes a tot el país. L'incendi a l'edifici, de 20.000 metres quadrats, ja s'ha estat extingit, tot i que encara no se saben les causes i la magnitud dels desperfectes.

Les mateixes fonts han assegurat també que, tot i que encara no han pogut entrar a l'edifici, no hi ha hagut ferits.

stats