FESTIVAL
Cultura 04/10/2016

Inca serà la capital del swing

Vuit de les millors parelles internacionals de lindy hop i bandes de referència de la música swing es reuniran aquest cap de setmana al Mallorca Lindy Festival

Margalida Mateu
1 min
Cartell del Mallorca Lindy Festival

PalmaEl cap de setmana del 6, 7, 8 i 9 d'octubre el Mallorca Lindy Festival reunirà vuit de les parelles internacionals més importants de l'escena de lindy hop vingudes de França, els Estats Units, Lituània, Suècia i Anglaterra, i que impartiran classes de ball. A més, el festival es complementarà amb una oferta de festes i concerts que comptaran amb l'actuació de la banda francesa Hot Sugar Band, la valenciana Le Dancing Pepa i els mallorquins Monkey Doo, a més dels discjòqueis de swing Oh My Swing i DJ set Sing Sing Sing, que ompliran de notes i bona música les quatre festes que s'han programat dins del Festival.

Jamin Jackson, Thomas Blacharz, Sonia Ortega, Héctor Artal, Eglė Nemickaitė, Nicolas Deniau, Mikaela Hellsten, Simon Bressanelli i Helena Verheyen són alguns dels professors internacionals de ball que interpreten amb música swing que arribaran a Mallorca per fer fruir els més de 150 participants apuntats al festival.

L'Ajuntament d'Inca ha donat suport a aquesta iniciativa, ja que les activitats tindran lloc a la Fàbrica Ramis i al Museu del Calçat i de la Pell d'Inca, entre altres localitzacions. És per aquest motiu que aquest dimarts l'esdeveniment ha estat presentat pel balte d'Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació Ciutadana, Toni Peña; la regidora delegada del Museu del Calçat i de la Pell, Antònia Sabater; i Toni Marí i Oscar González, membres de l'organització.

stats