Cultura 25/11/2019

L'ICIB atorga 600.000 euros per a la producció audiovisual

Un total de 15 projectes es beneficiaran d'aquestes ajudes

Ara Balears
1 min
Un total de 15 projectes audiovisuals rebran els 600.000 euros d'ajudes de l'ICIB

PalmaL'Institut d'Indústries Culturals (ICIB) ha fet pública aquest dilluns la resolució de la convocatòria d'ajuts per a la producció i coproducció d'obres audiovisuals per als anys 2019 i 2020, dotada amb 600.000 euros. Els projectes presentats són produccions i coproduccions que valoren "la diversitat cinematogràfica de les Illes Balears i fomenten el teixit industrial del sector", ha explicat l'ICIB mitjançant un comunicat, on també ha destacat que "tots tenen una clara vocació internacional".

Tots els projectes estan inclosos en les modalitats de llargmetratge de ficció, documental, animació i curtmetratge.

La comissió avaluadora, la qual es va reunir el passat 18 de novembre, va estar formada per Anna Marquès, delegada a Catalunya de CIMA; Pedro Barbadillo, director de la Mallorca Film Comission; el productor Bartomeu Xamena i Marta Hierro, d'APAIB. A aquesta convocatòria s'hi han presentat un total de 53 projectes, 20 més que el 2018.

Els projectes que han obtingut ajuda han estat 15: dos llargmetratges de ficció, vuit documentals i cinc curtmetratges. La modalitat d'animació ha quedat vacant perquè els dos projectes que s'hi varen presentar no arribaren a la puntuació mínima en algun dels apartats.

stats