Cultura 24/09/2020

'Hoy puede ser mi gran noche', al Teatre del Mar

La companyia Teatro en Vilo arriba aquest divendres a l'espai del Molinar amb una proposta que defineixen com "un cant als perdedors"

Ara Balears
1 min
Una de les actrius de l'obra.

PalmaLa companyia de teatre Teatro en Vilo, establerta a Madrid, fundada a Londres el 2013 i capitanejada per Noemi Rodríguez i Andrea Jiménez, torna a visitar el Teatre del Mar aquest cap de setmana. Hi arriba aquest divendres i hi serà fins diumenge, dia 27, amb Hoy puede ser mi gran noche, una obra que combina tocs de comèdia i de tragèdia. "És un cant als perdedors, els que no deixen mai d'esperar el seu moment", diuen les creadores. Les funcions de divendres i dissabte seran a les 20.30 h, mentre que la de diumenge serà a les 19 h.

Damunt l'escenari, una sola actriu que s'expressa amb múltiples veus i personatges farà el públic testimoni de la seva lluita personal. Des del pati de butaques es veurà que una dona jove, aclaparada per l'altura dels seus somnis i ambicions, està obsessionada amb la idea d'èxit i de poder. Trobarà la complicitat del públic quan es rememorin alguns dels grans referents de poder, fama i glòria de la història recent.

Teatro en Vilo funciona com a plataforma per a col·laboracions internacionals i interdisciplinàries entre creadors d'escena, artistes i investigadors provinents de països de tot el món.

stats