Música
Cultura 20/11/2023

Es Gremi acull el dijous 21 de desembre el festival Nadal Eclèctic

Hi participaran fins a 21 bandes de l'escena musical mallorquina

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu ARA Balears.

PalmaLa sala Es Gremi de Palma acull el pròxim dijous 21 de desembre el festival Nadal Eclèctic amb 21 bandes de l'escena musical mallorquina, que es tornaran a emparellar a l'atzar per també fer una cançó que serà seleccionada per sorteig a partir d'una mà innocent.

El cartell d'aquesta segona edició del Nadal Eclèctic està compost per bandes com Anegats, Da Souza, Fades, O-Erra, Maria Hein, Plan-ET, Amulet, Cabron, Maria Jaume, Caspary, Ánimos Parrec, Bilo, Júlia Colom, Reggaetonpare, Jorra Santiago, Xisk, Negre, Reïna, Joan Xanguito, Mar Grimalt i Xarxa. La gala estarà conduïda per la periodista Inès Mateu i el filòsof i comunicador Sion Capçana. Començarà a les 20 h i acabarà amb una sessió de punxadiscos.

Nadal Eclèctic

Segons ha informat l'organització, el Nadal Eclèctic ja ha completat el 40% de l'aforament i espera reeditar la mateixa rebuda que va tenir l'any passat, quan van celebrar la primera edició, que va aglutinar 600 persones dins Es Gremi. La vetlada es retransmetrà en streaming via Youtube gràcies a IB3.

stats