Cultura 11/02/2022

El "gran concert" de l'estiu a Mallorca serà amb Tanxugueiras

La Fundació Mallorca Literària anuncia que les gallegues són el cap de cartell de la programació La Lluna en Vers

1 min
Tanxugueiras.

PalmaNo feia falta posar-hi gaire imaginació: les Tanxugueiras són les protagonistes del "gran concert" del cicle La Lluna en Vers que cada estiu organitza la Fundació Mallorca Literària. Des del seu compte de Twitter, feia dies que l'entitat anava amollant píndoles enigmàtiques en relació amb el "concert de l'estiu" per despertar l'interès dels seus seguidors: una cita de la cançó (No hi ha fronteres), la lluna feta pandero (l'instrument que toquen les artistes a les actuacions)... La confirmació ha arribat aquest divendres: les gallegues seran a Mallorca dia 20 d'agost. El concert es farà al puig de Consolació, a Sant Joan. S'ha posat a la venda el primer lot d'entrades.

El grup s'ha donat a conèixer aquests darrers mesos en la seva carrera per defensar Espanya a Eurovisió en el marc del Benidorm Fest. Tot i que no van ser les elegides, el seu folk ha despertat una autèntica febre arreu de l'Etat. No per menys, la cançó Terra que van presentar va ser la que va aconseguir més suport per part del públic. De fet, gràcies al focus mediàtic que han aconseguit, s'ha disparat la venda de panderos, l'instrument que toquen en les seves actuacions.

La Fundació Mallorca Literària també ha anunciat a través de les xarxes socials que ja té enllestida la programació de La Lluna en Vers. De moment, aquest concert és l'única proposta que s'ha fet pública.

stats