Cultura 12/02/2014

La creadora de 'Girls', Lena Dunham, publica el seu primer llibre: 'Not that Kind of girl'

Random House li hauria pagat 3,5 milions de dòlars per un llibre on comparteix les seves experiències

Efe
1 min

BarcelonaLa creadora i protagonista de la sèrie de televisió 'Girls', Lena Dunham, publicarà el seu primer llibre 'Not that kind of girl' ('No aquest tipus de noia') el mes d'octubre. Als 27 anys, Dunham té intenció de compartir tot el que ha après durant la seva vida en la novel·la, ha dit.

De moment, la seva carrera literària ja és més popular que la del seu alter ego en la ficció, Hannah Horvath, una aspirant a escriptora que li ha donat la fama mundial. Dunham ho ha anunciat a través de Twitter i ho ha il·lustrat al seu Instagram on ha penjat una foto amb la portada del nou llibre. S'hi pot llegir el subtítol del llibre: 'A Young Woman Tells You What She's Learned' ('Una noia jove t'explica el que ha après'). Pels primers fragments que ha avançat Dunham, el llibre continua amb la tònica de la sèrie: ajudar a sobreviure i enfrontar-se a les catàstrofes i els canvis que experimenten les dones entre la vintena i la trentena.

El llibre ja pot reservar-se a Amazon i segons mitjans de comunicació nord-americans li publicarà Random House, que ha pagat 3,5 milions de dòlars a la jove escriptora, guardonada amb nombrosos premis per la seva sèrie de joves novaiorqueses, 'Girls', que emet HBO.

stats