Cultura 20/07/2021

Francina Armengol: "No hem de pecar d'ingenus, hem de ser rigorosos amb el nostre comportament"

La presidenta del Govern també ha cridat la societat a vacunar-se

1 min
La presidenta del Govern balear, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dimarts durant una compareixença al Consolat de Mar que l'onada de contagis que hi ha a les Illes Balears "no és comparable a les anteriors gràcies a la vacuna". A més, ha defensat els canvis en les restriccions, encaminats a posar fi a les "sortides nocturnes", com ara les aglomeracions, les botellades i les festes il·legals, així com les trobades a habitatges privats, que a hores d'ara són el principal focus de contagis a les Balears. "Farem el que faci falta per protegit la societat del virus", ha dit la presidenta.

La cap de l'Executiu també s'ha mostrat preocupada pel comportament d'una part de la població. "No hauríem de pecar d'ingenus", ha pronunciat, i ha recordat que "tothom ha fet molts sacrificis per evitar contagis, des dels hospitals fins a les escoles, passant pel tancament que vàrem haver de viure tots". Així, ha apuntat que "hem de ser rigorosos amb el nostre comportament" i que "no podem frivolitzar amb aquest virus".

Armengol també ha cridat la societat a vacunar-se: "La vacuna ens protegeix i ens garanteix una seguretat més forta com a societat". A les Illes Balears, un 54,3% de la població ja ha rebut la pauta completa de la vacuna contra el covid-19 i un 67,3% té posada la primera dosi.  

stats