Cultura 23/11/2019

El fotògraf mallorquí Tomeu Coll exposa a Roma, Berlín i Palma

L'editorial Kehrer Verlag publica el catàleg d'aquest projecte, anomenat 'Badlands'

Ara Balears
1 min
.

PalmaEl fotògraf Tomeu Coll (Palma, 1981) va inaugurar divendres una exposició del seu projecte 'Badlands' a Roma, a la galeria CSF Adams / KromArt Gallery, i n'obrirà dues més a Palma (dimarts a Casa Planas) i Berlín (divendres a la galeria Kehrer) sobre el mateix treball, segons ha informat l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) mitjançant un comunicat.

L'IEB ha contribuït amb quasi 22.000 euros a la publicació del catàleg de 'Badlands' per part de la prestigiosa editorial alemanya Kehrer Verlag.

El projecte de Coll està format per una sèrie d'imatges en blanc i negre que donen una imatge de Mallorca allunyada de la que veuen els turistes, dels ravals, "que mai apareixerà en els retrats oficials i molt menys a les guies o les postals de l'illa", segons s'explica a la sinopsi del catàleg.

El creador mallorquí ha rebut diferents premis de fotoperiodisme i fotografia documental. El projecte d'aquestes exposicions li va suposar el reconeixement de "fotògraf emergent" de la 'Smithsonian Magazine'.

Coll també ha protagonitzat exposicions individuals a Sarajevo i Nova York, i ha treballat per diferents mitjans de comunicació espanyols i internacionals.

stats