Cultura 17/09/2019

Més de 20 cultures juntes al parc de la Riera

La IV edició de la Fira de les Cultures es durà a terme el 28 de setembre

Ara Balears
1 min
Més de 20 cultures juntes en el Parc de la Riera

PalmaUn total de 23 cultures estaran representades al parc de la Riera en la quarta edició de la Fira de les Cultures. Aquest dimarts la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas; el director general de l’àrea, Alberto Rosauro, juntament amb representants d’algunes de les 30 entitats i associacions de persones migrades, han presentat el programa d'aquest fira, que es durà a terme el pròxim 28 de setembre.

Aquesta iniciativa va començar l'any 2016 com una oportunitat per reflectir la pluralitat i la diversitat de les més de 170 cultures que conviuen a Palma. Les activitats començaran a les 10 h i no aturaran fins a les 23 h.

En concret, s’instal·laran al aprc 29 paradetes informatives, es faran 8 actuacions musicals, 16 demostracions de ball tradicional i fins a 14 tallers, entre els quals destaquen els de gastronomia, danses folklòriques, cal·ligrafia xinesa i iniciació en la capoeira. També es tornarà a muntar el 'photocall' amb objectes o material significatiu de cadascuna de les cultures representades a la fira.

Sonia Vivas ha destacat que la participació augmenta cada any i que "també creix la implicació de les comunitats que hi participen oferint un intercanvi cultural directe amb la ciutadania". Aquesta fira tindrà un cost de 20.149 euros.

stats