Festival Chopin
Cultura 24/07/2023

El Festival Chopin de Valldemossa acollirà un concert cada diumenge d'agost

Totes les actuacions començaran a les 21.30 hores al claustre i a l'església de la Cartoixa

ARA Balears
1 min
Valldemossa des de la mirada de l'Arxiduc

PalmaL'Associació Festivals Chopin de Valldemossa ha presentat l'edició 2023 del festival amb un cicle de quatre concerts dedicats al piano i a la música de Frédéric Chopin que es faran cada diumenge del mes d'agost. Segons ha informat l'associació, totes les actuacions començaran a les 21.30 hores al claustre i a l'església de la Cartoixa de Valldemossa.

Així, la primera actuació es farà diumenge que ve de la mà del pianista Oliver Kern. Així mateix, diumenge 13 d'agost actuarà el pianista Anton Gerzenberg. D'altra banda, el pianista i director d'orquestra Stanislav Khristenko protagonitzarà el concert diumenge 20 d'agost. Finalment, diumenge 27 d'agost actuaran el pianista Albert Díaz , la soprano Irene Mas, la mezzosoprano Marina Pardo, el tenor Antoni Aragó i el grup instrumental dirigit per Vicent Balaguer i Smerald Spahiu.

A més, en aquesta edició els artistes interpretaran obres de Miquel Capllonch i una estrena de la compositora Carme Fernández Vidal. El cartell del festival d'enguany inclou obra gràfica de Ñaco Fabré, qui divendres que ve a les 20.30 hores inaugurarà una exposició de pintura, collage i escultura a la sala Capitular de la Cartoixa de Valldemosa, que restarà oberta fins al 27 d'agost.

stats