Cinema
Cultura 30/08/2012

El Festival Beefeater In-Edit celebrarà la desena edició amb seccions especials

El certamen de cinema documental musical, que se celebrarà entre el 25 d'octubre i el 4 de novembre, recuperarà les sis pel·lícules més ben valorades d'aquests deu anys

Ara / Acn
1 min

BarcelonaEl festival de cinema documental musical, Beefeater In-Edit, celebrarà entre el 25 d'octubre i el 4 de novembre la seva desena edició a Barcelona. Abans de donar a conèixer la programació i el gruix de novetats que presentarà, el certamen avança que enguany inclourà la secció 'Els teus 10 anys', on es projectaran les sis pel·lícules més ben valorades per votació popular d'entre totes les que s'han projectat al festival e una dècada. L'altra novetat d'enguany serà la plataforma online del festival 'In-Edit tv' que permetrà veure documentals via Internet -pagant- a tot l'Estat. D'altra banda, el certamen inaugurarà l'abonament 'Fan', amb condicions avantatjoses per accedir a la majoria de passis.

La creació de l'abonament 'Fan' permetrà veure qualsevol documental dins de les sessions compreses entre el 26 d'octubre i el 4 de novembre als cinemes Aribau Club i Multicines Sala 5, així com també en les sessions especials d'inauguració i clausura, tenint accés preferent en les activitats paral·leles i altres sessions especials.

A més amb aquest abonament es crearà un accés preferent en les sessions del Multicines Sala 5, la qual cosa suposarà menys cues per als abonats. L'oferta inicial de llançament en la venda d'abonaments seguirà vigent fins al 31 d'agost. A partir de l'1 de setembre tindran nous preus, que canviaran durant els dies de celebració del festival.

Dins de l'edició d'aquest any també se celebrarà la 3ª Edició del Mercat Internacional de Documental Musical de Barcelona. El Mercat és un àrea professional del Festival que estarà activa del 27 al 30 d'Octubre (en paral·lel al certamen) concebuda per compradors (distribuïdores, televisions, programadors, etc.) on de manera independent poden visionar els documentals musicals que formen part del mercat.

stats