ART
Cultura 31/10/2017

El foravila felanitxer d'Andreu Maimó a 'Quan l'art restaura la memòria'

L'exposició s'inaugura aquest dijous, 2 de novembre, a la Misericòrdia i és comissariada per Guillem Frontera

Margalida Mateu
1 min
Presentació de l'exposició 'Quan l’art restaura la memòria' a la capella de la Misericòrdia.

PalmaEl contacte amb la terra, foravila, la pagesia, la naturalesa de Felanitx vista per Andreu Maimó es mostra ara en una exposició, 'Quan l'art restaura la memòria', que s'inaugura aquest dijous, 2 de novembre, a les 20 hores a la Misericòrdia de Palma.

"Un artista amb una trajectòria consolidada i de qualitat", ha destacat el comissari de l'exposició i escriptor Guillem Frontera, qui també ha alabat la capacitat de Maimó "d'explicar sempre el mateix sense repetir-se mai". "Un artista únic, singular, un treballador constant que es manifesta amb totes les eines que té a l'abast", ha recalcat el també col·laborador de l'ARA Balears.

Formen la mostra una vuitantena d'obres de l'artista felanitxer creades des de l'any 2010 fins a l'actualitat i amb diferents suports: obra gràfica, litografia, xilografia, gravat i escultura ceràmica. Té totes les eines a les seves mans.

Escultura en forma de pinya i autoretrats d'Andreu Maimó a la mostra 'Quan l’art restaura la memòria'.

Maimó és un gran enamorat de la seva feina artística: "Observ el meu entorn per poder contar coses". L'artista ha agraït poder mostrar la seva obra a Palma, ja que no és gens fàcil. Maimó exposa així i per primera vegada al Centre Cultural la Misericòrdia en una mostra organitzada pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca.

'Andreu Maimó. Quan l'art restaura la memòria' es podrà veure fins al 15 de desembre en dues sales a la capella de la Misericòrdia i a la tercera planta del centre.

stats