Cultura 30/08/2019

Estudi Zero cancel·la la gira pel Perú i Colòmbia i espera que Iberia li avanci la tornada a Palma

La companyia de teatre i familiars de Joan Pere Zuazaga van demanar per xarxes socials "ajuda" a Iberia, després que la companyia els negàs avançar els vols sense cost addicional

E. N.
1 min
L'estudi estava de gira per Sudamèrica amb 'La cantante calva'

PalmaLa companyia de teatre Estudi Zero ha cancel·lat la gira pel Perú i Colòmbia i espera que Iberia li canvii els bitllets per poder tornar a Palma, després de la mort sobtada de l'actor Joan Pere Zuazaga. Dimecres vespre, familiars de l'actor i la companyia van compartir per les xarxes socials un missatge que demanava a Iberia poder avançar els vols sense cost addicional, ja que en un primer moment se'ls va negar aquesta possibilitat. "Els deixaven volar amb una penalització que no podíem assumir", han explicat fonts de la companyia.

El ressò del missatge, però, va fer efecte i hores més tard la companyia ja es va posar en contacte amb ells per informar-los que estava esperant que li quedassin set places lliures en el mateix avió. En concret, el post informava que "no hi havia manera" d'aconseguir d'avançar el seu vol, programat d'aquí a una setmana, "malgrat que hi ha places disponibles per fer el trajecte Lima-Madrid, i es veuen obligats a quedar a la zona fins a la data prevista de retorn, tot i que la gira ha estat cancel·lada per motius obvis".

Dijous vespre la companyia va compartir un altre post en què agraïa l'ajuda d'amics i familiars "i també a Iberia", perquè la companyia els havia oferit una tornada a l'espera de la disponibilitat de places.

stats